8M

Dia Internacional de la Dona

2021-2022-2023

El 8 de març és un dia especial: Un dia per celebrar i continuar lluitant!

És el Dia Internacional de la Dona i marca un moment important per celebrar els èxits de les dones de tot el món. A la Fundació SORLI actuem cada any per commemorar aquest dia com a part de la nostra missió d’empoderar dones i nenes a la seva vida professional i personal. Utilitzem aquest dia per recordar-nos a nosaltres mateixes per què mai no hem d’oblidar el lluny que hem arribat, però també ens empeny a esforçar-nos per aconseguir coses millors per a les properes generacions.

El lluny que hem arribat

El Dia Internacional de la Dona se celebra des del 1911 i el 1975 va ser reconegut oficialment per l’Organització de les Nacions Unides (ONU). Des de llavors, països de tot el món han adoptat aquest dia per reflexionar sobre els seus propis avenços cap a la igualtat de gènere i el respecte dels drets humans. És un dia que celebra el que s’ha aconseguit fins ara, però també serveix per recordar com queda de fer.

La Fundació SORLI

A la Fundació SORLI ens comprometem a ajudar a empoderar dones i nenes en la seva vida professional i personal. Oferim programes de formació que ensenyen coneixements i habilitats per a la igualtat de gènere al món laboral. Aquests programes tenen com a objectiu ajudar les dones joves a desenvolupar les seves habilitats de resolució de problemes perquè puguin prendre decisions informades.

Els nostres projectes i formacions també proporcionen suport a les supervivents de la violència contra les dones perquè puguin reconstruir les seves vides després d’esdeveniments traumàtics. Creiem que totes les dones han de tenir accés a aquestes oportunitats, independentment de la seva edat o situació socioeconòmica, i per això molts dels nostres programes són gratuïts.