PROJECTES

A l’empresa, igualtat

Com ajuda la Fundació SORLI les empreses a millorar la igualtat de gènere

La Fundació SORLI és una organització que es va fundar per promoure i defensar la igualtat de gènere a l’empresa.

Hem creat múltiples projectes amb empreses, entitats públiques i altres organitzacions per ajudar a crear més igualtat d’oportunitats per a tots els gèneres.

Fem una ullada a algunes de les nostres iniciatives i com estem marcant la diferència.

La Fundació SORLI es compromet a ajudar a crear una societat igualitària en què es respecti totes les persones independentment de la seva identitat o expressió de gènere.

A través de les seves diverses iniciatives i formacions com la inserció laboral en un programa de perspectiva de gènere, la iniciativa 8M per a la celebració del Dia Internacional de la Dona i les activitats de sensibilització per als empresaris, la iniciativa 25N amb els programes de prevenció de la violència de gènere entre d’altres.

Estem avançant pas a pas cap a l’assoliment d’aquest objectiu! Si voleu saber més sobre els projectes de la Fundació SORLI o implicar-vos en algun d’ells, consulteu-nos avui mateix!

“Inserció laboral en clau de gènere”

Projecte 2023

Contribuim a erradicar les violències masclistes a l’àmbit laboral.

Projecte d’inserció laboral amb perspectiva de gènere

Aquest programa se centra a ajudar les dones a trobar oportunitats de treball basades en criteris justos i d’igualtat.

També ajuda a conscienciar els empresaris sobre qüestions relacionades amb la discriminació de gènere al lloc de treball.

Aquesta iniciativa proporciona a les dones i empreses mòduls de formació, tallers i seminaris que els ensenyen les diferents perspectives de gènere a l’hora de contractar noves empleades o col·locar-les en un lloc de treball.

Gràcies al finançament de la Fundació “la Caixa” i amb la col·laboració de Formació i Treball,  a la Fundació SORLI hem iniciat les formacions en inserció laboral en clau de gènere a un total de 80 persones al llarg dels pròxims mesos.

 “Dia Internacional de la Dona”

8M

Cada dia les dones viuen situacions que deixen palesa la desigualtat de gènere.

Iniciativa Dia de la Dona

La iniciativa 8M (8 de març) se centra a conscienciar les empreses sobre el Dia Internacional de la Dona i la seva importància per a la igualtat.

Aquesta campanya treballa amb les empreses per crear esdeveniments o activitats especials que celebrin el 8M i se centrin en la promoció dels drets de la dona i la igualtat de gènere al lloc de treball.

La iniciativa 8M també proporciona recursos com ara butlletí especial, seminaris web, vídeos, podcasts, testimonis, etc., que poden ser utilitzats pels empresaris i les entitats públiques com a material educatiu per als seus empleats.

 “Contra les violències masclistes”

25N

Jornades sobre l’abordatge de les violències masclistes a l’empresa

Detecció i gestió de casos d’assetjament sexual a la teva empresa: de la teoria a la pràctica

Contra les violències masclistes

El 25N (25 de novembre) se centra en la sensibilització sobre el Dia Internacional contra la Violència de Gènere mitjançant la creació de campanyes i activitats que posin èmfasi en el respecte cap a tots els gèneres al lloc de treball i fora.

Aquest projecte ha creat múltiples recursos com tallers, butlletins, formacions, vídeos, podcasts, articles, seminaris, etc., que proporcionen informació sobre estratègies de prevenció de la violència de gènere, educació sobre relacions sanes entre gèneres, assessorament jurídic sobre la protecció de les víctimes de la violència de gènere gènere, etc.

La iniciativa 25N difon informació a través de xarxes socials com Linkedin, Twitter, Instagram o YouTube perquè el seu missatge arribi encara a més gent.