PERQUÈ LA UNIÓ FA LA FORÇA

Suma’t al treball en xarxa

La nostra xarxa d’empreses i entitats

I  Trobada d’empreses i entitats padrines

Empresa fundadora

Xarxa empreses col.laboradores

SORLI

Sorli és una empresa familiar catalana, nascuda a l’any 1923. La seva activitat principal és la distribució alimentària mitjançant els més de 100 supermercats ubicats a Catalunya. També opera en altres línies de negoci com són: Centres Esportius sota la marca SorliSport, Benzineres sota la marca Sorli Go, restaurants, i amb un Concept Store i un Hotel amb la marca Sorli Emocions. El Grup té actualment 1.800 treballadors i treballadores i te la voluntat de ser un referent en igualtat de gènere.

Entitats padrines

Xarxa empreses col.laboradores

AJUNTAMENT GRANOLLERS

L’Ajuntament de Granollers és una organització de més de 800 persones que administra els afers públics d’una ciutat de 63.000 habitants. En formen part de l’organització municipal tres societats mercantils, un organisme autònom, una entitat pública empresarial, i també hi estan adscrits al grup dos consorcis.

El Ple municipal va aprovar el 25 de setembre de 2018 el III Pla d’igualtat de gènere de la ciutadania, entrant a formar part de la xarxa d’empreses col.laboradores. Aquest pla d’igualtat de gènere amb una vigència de cinc anys, és l’instrument que defineix l’estratègia integral orientada a millorar la situació de dones i homes en les esferes vitals que envolten la seva quotidianitat, i detalla les actuacions destinades al conjunt de la ciutadania que es porten a terme des de tots els serveis de l’organització.

El programa d’activitats extraescolars que impulsa el Servei d’Educació ofereix 28 tallers diferents sobre igualtat de gènere per a totes les etapes educatives.

Xarxa empreses col.laboradores

AKTIOS

AKTIOS és una companyia de serveis especialitzada en les tecnologies de la informació amb focus en la consultoria i processos de digitalització, gestió i execució de projectes, ecommerce i outsourcing.

Disposem d’un equip experimentat i flexible; i amb una metodologia específica treballem amb èxit per a múltiples companyies rellevants en diversos sectors ajudant-los a ser eficients en un entorn cada vegada més competitiu. La seva confiança es demostra en relacions de llarg termini basades en el compromís i en la qualitat de servei.

Xarxa empreses col.laboradores

BERGNER

El grup Bergner ha recorregut un llarg camí des de 1999, quan va començar com un negoci especialitzat en parament de cuina, que ha evolucionat amb el temps fins a convertir-se en la millor solució d’articles per a la llar per als consumidors de tot el món. Combinant l’ús de tecnologia innovadora i avantguardista, una qualitat sense compromís i un disseny funcional, Bergner crea productes que milloren l’experiència en la llar. La marca Bergner és sinònim d’innovació, valor i qualitat. El nostre objectiu és aconseguir un creixement sinèrgic juntament amb la xarxa empreses col.laboradores ,socis i clients de tot el món, alhora que oferim solucions globals als consumidors.

Campeny destilerias logo

CAMPENY

Grup Campeny, amb més de 50 anys d’història, està format per un conjunt de vàries empreses de sectors productius i de distribució alimentària. Va tenir els seus inicis en l’any 1970 amb la creació de Destil·leries Campeny, SA, dedicada a la fabricació de begudes destil·lades. Amb els anys es van anar constituint diverses empreses com Internacional Distribuïdora, SA (Distribuïdora de begudes i productes alimentaris) o Eurobodegas, SA (Fabricant de sangries i moscatells, entre d’altres). L’any 2009 el grup compra Inlima, S.L., empresa fabricant de les Herbes Morey amb seu a Palma de Mallorca”.

Empreses padrines fundacio sorli

Jaume Abras S.A.

Jaume Abras, S.A. som una empresa familiar de Riudellots de la Selva (Girona) que des de fa 50 anys ens dediquem al sacrifici i especejament de bestiar porcí i a la posterior comercialització de carn fresca i elaborats de porc. La nostra prioritat és aconseguir la satisfacció dels nostres clients, tot oferint un tracte proper i disposats a escoltar les necessitats del consumidor.

Escura advocats

ESCURA

ESCURA, advocats i economistes des de 1905.

La nostra missió es fonamenta en un servei basat en el client unit a alts estàndards ètics i de qualitat. Som un despatx multidisciplinar, interrelacionat nacional i internacionalment i estem compromesos amb la qualitat, el territori, la cultura, la solidaritat, la formació, la transparència i la igualtat.

Ous Roig

OUS ROIG

Agustin Roig S.A. (Ous Roig) és una empresa de les Terres de l’Ebre dedicada a la producció i comercialització d’ous. Amb el seu model Gallines Felices, contribueix al desenvolupament d’una avicultura sostenible i compromesa amb el benestar animal, fomentant un canvi cap a la producció d’ous de gallines en llibertat.

Juvé & Camps logo

JUVÉ I CAMPS

Juvé & Camps és un dels cellers familiars més emblemàtics del Penedès, amb una història bicentenària marcada pel respecte i compromís amb el territori. Apassionats pel cultiu de la terra i convençuts de que només es poden obtenir grans vins de vinyes ben cuidades, compta amb 271 hectàrees cultivades de forma 100% ecològica.

Aquesta aposta per la qualitat ha fet que Juvé & Camps esdevingui un dels elaboradors d’escumosos de qualitat més reconeguts del món, i que ostenti el lideratge en vendes de Cava Gran Reserva.

Sistemas Catalunya Ricoh

RICOH

Sistemas de Cataluña és el major distribuïdor del país de la marca líder  RICOH en assessorament, comercialització i assistència tècnica en infraestructures d’impressió i gestió de documents. Mes de 30 anys d’experiència ens permeten disposar de la major cobertura i  qualitat  de servei del mercat a nivell nacional. Els Nostres valors es fonamenten també en la sostenibilitat i solidaritat.

Torrons artesanals Vicens

TORRONS VICENS

Torrons Vicens, empresa familiar ubicada a Agramunt (Lleida) que elabora torrons i altres especialitats des del 1775, seguint les receptes tradicionals i utilitzant primeres matèries seleccionades de màxima qualitat i proximitat. Combina la tradició de la mà del mestre Angel Velasco i la innovació inspirada pel prestigiós xef Albert Adrià, aconseguint desestacionalitzar el torró i fent que esdevinguin unes postres per tot l’any.

Actualment compta amb més de 50 botigues repartides arreu del territori amb un ampli ventall de productes.

MARC MARTÍ

Nascuda l’any 1977, Marc Martí és una empresa pionera en producció d’imatge i d’impressió digital de gran format, amb tallers i centres logístics propis a Barcelona, Madrid i València.

La seva capacitat en Desenvolupament d’Imatge Corporativa, Esdeveniments, Interiorisme, Punt de Venda i Publicitat Exterior, està avalada per clients líders en el seu sector.

promoinmo

PROMOINMO

A Promoinmo,S.L., és oferir un servei d’assessoria personalitzada i integral fonamentada en l’ètica, honestedat, (requísits indispensables a l’hora de formar part de la xarxa d’empreses col.laboradores)

La implicació professional de Promoinmo, S.L., s’enfoca  en totes les etapes que conformen la nostra activitat productiva i que evoluciona del pensament a la realitat tangible sempre avalats per l’experiència i capacitació que ens identifica i defineix en els respectius sectors comercials dels qual en formem part.

Empreses i entitats col.laboradores

Institut Català de les Dones
Departament Igualtat i Feminisme Generalitat de Catalunya
Diputación Barcelona
Ajuntament Sant Cugat
diputacio lleida
diputacio lleida

Han confiat en nosaltres

entrem
consell comarcal alt urgell
Barberà Promoció
API Catalunya
Formació i Treball
M Barcelona
Seb
UEI
Marc Martí
Cervera Gonfaus
Novell
Ajuntament
Cevasa
Amelia Virtual Core
Abac
ous roig
juve i camps
abras
marc marti
aktios